TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

maandag 24 maart 2014

Dieven aan de haal met werkmateriaal en juwelen

Dieven hebben dit weekend ingebroken in verschillende woningen en een wagen in Groot-Leuven.
Zaterdagavond ontdekten de bewoners van een huis in de Vierhuizenstraat in Wilsele dat er ingebroken werd. De daders sloegen een raam aan de achterzijde van de woning in met een steen. De hele woning werd doorzocht, zowat alle kasten stonden open. De inbrekers gingen aan de haal met juwelen. Ook in de Pellenbergstraat in Kessel-Lo konden dieven een raam stukslaan en het huis doorzoeken. De daders gingen aan de haal met drie gouden pennen.

Meer geluk had een bewoner van de Leopold Ducouxlaan in Leuven. Een alerte buurvrouw zag licht in de woning, terwijl ze wist dat de bewoners niet thuis waren. Haar broer ging kijken en zag nog net een verdachte weglopen. Hij kon niets stelen.

In de Kortrijksestraat in Kessel-Lo werd de achterdeur van een woning geforceerd maar de daders raakten niet binnen. In de Elfnovemberlaan en de Borstelsstraat in Kessel-Lo werd de voordeur van twee woningen beschadigd, maar ook hier bleef het bij inbraakpogingen.

Naast de inbraken in woningen, werd er afgelopen weekend ook ingebroken in een bestelwagen. Die stond geparkeerd in de Oudebaan in Leuven. Een ruit werd verbrijzeld en er werd werkmateriaal gestolen. Ook in het containerpark van Wilsele konden dieven binnendringen. De daders haalde verscheidene elektronica uit twee houten boxen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten