TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

woensdag 20 mei 2015

Scouts Boven-lo leggen eerste steen van nieuwbouw


De scouts van Boven-lo beleefden deze week een hoogdag. Nu de kelderverdieping van hun nieuw lokaal volledig is afgewerkt, was het de hoogste tijd voor de eerste steenlegging. De scouts nodigden onder meer schepen Dirk Vansina (CD&V) uit voor deze feestelijke gelegenheid in de Heidebergstraat in Kessel-Lo.
"We hebben de eerste steen gelegd in aanwezigheid van de scoutsleiding", aldus schepen Vansina. "Kwaliteitsvolle jeugdlokalen zijn belangrijk. Daarom subsidieert de stad Leuven de werkzaamheden voor een deel."

Scouts Boven-lo is al enkele jaren bezig met de nieuwe lokalen. "In juli 2012 organiseerde de scouts al een infovergadering over de hoogdringende nood aan nieuwe lokalen. De opkomst was beperkt maar het engagement bleek groot. Het was de start van het bouwcomité. Bijna drie jaar later zijn de lokalen volop in aanbouw, niet alleen dankzij de expertise van het bouwcomité maar ook dankzij een informatiecampagne op onder meer Facebook. We zijn blij dat de schepen aanwezig was op de eerste steenlegging. Ook de eigenaar van de grond, de Quarré Foundation Boven-Lo, was vertegenwoordigd, net als de aannemers en de architect", besluit Adriaan Moeys, penningmeester bij Vzw Materiële Ondersteuning Scouts Boven-Lo. (BMK)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten