TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

vrijdag 26 april 2013

Man onder invloed knalt tegen vrachtauto

Een 58-jarige man uit Leuven heeft donderdag omstreeks 16.30 uur een ernstig verkeersongeval veroorzaakt op de Wilselsesteenweg in Kessel-lo. De man was onder invloed.
De man reed met zijn Mercedes vanuit de Domeinlaan richting de Holsbeeksesteenweg toen hij plots de controle over het stuur verloor. De luxewagen schuurde tegen een geparkeerd voertuig en ramde daarna een vrachtauto van een bedrijf uit Sint-Truiden. In de laadruimte van dat voertuig was een 28-jarige man uit Hasselt aan de slag met een zaagmachine. Door de zware klap werd de man uit de laadruimte geslingerd en kwam, net als de zaagmachine, op de straatstenen terecht. Als bij wonder kwam de man er met lichte verwondingen vanaf. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

Voor de bestuurder, die na de hevige klap het bewustzijn verloor, zag het er even niet goed uit. Er kwam een MUG-team ter plaatse die de man de eerste medische hulp toediende. De vijftiger werd nadien met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij een positieve ademtest aflegde. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten