TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

donderdag 9 mei 2013

Geen Eurofolies dit jaar

LEUVENS FESTIVAL GESCHRAPT OMDAT SPONSORS AFHAKEN

De crisis slaat ook toe in het festivallandschap. Eurofolies, traditioneel de afsluiter van het Leuvense festivalseizoen, vindt dit jaar niet plaats omdat enkele grote sponsoren en partners afhaakten.
'Graag hadden wij een 15de editie, wat een feesteditie moest worden, van Eurofolies georganiseerd. Ons familiefestival voor het goede doel zal helaas niet plaatsvinden omdat de omstandigheden, lees de economische crisis, er anders hebben over beslist', zeggen Herwig Beckers en Erik Meulemans van de organisatie. 

Concreet haakten in de aanloop naar het festival, dat einde augustus gepland was in het provinciaal domein in Kessel-Lo, enkele belangrijke sponsors en partners af. Eurofolies maakte eerder bekend dat onder meer Bart Peeters op de affiche zou staan. Maar zover komt het dus niet. 'Inleveren op wat we zouden aanbieden als feesteditie was geen optie omdat ons publiek recht heeft op een kwalitatief aantrekkelijk programma zoals het dat al jaren van ons gewoon is', klinkt het in het persbericht dat de organisatie stuurde. 

De 15de editie vindt dus niet plaats. Of die er volgend jaar komt, is nog niet duidelijk. Wel dankt de organisatie al alle vrijwilligers, sponsors en medewerkers van de vorige 14 edities. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten