TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

vrijdag 17 januari 2014

Diefstallen van stuurwielen uit Mercedes-wagens.

In de Louis Pasteurwijk in Kessel-Lo werden het stuur en een gps uit een geparkeerde Mercedes gestolen. Een deel van het dashbord werd hiervoor gedemonteerd. Om in de wagen binnen te geraken werd een zijruit stuk geslagen. Ook van een tweede Mercedes in dezelfde straat was een ruit stukgeslagen. Maar uit dit voertuig werd niets gestolen.

Tijdens een buurtpatrouille merkte een patrouille in de Platte-Lostraat in Kessel-Lo nog een geparkeerde Mercedes met ingeslagen ruit op. Ook uit deze auto was niets gestolen. In de Romain Rollandstraat in Kessel-Lo werd ook ingebroken in een geparkeerde Mercedes, eveneens door het stukslaan van een zijruit. Het voertuig werd duidelijk doorzocht, maar er was niets gestolen.

Donderdagochtend tot slot stelde de eigenaar van een Mercedes die geparkeerd stond in de Broekstraat in Heverlee vast dat er in zijn auto was ingebroken. Hier eenzelfde modus operandi als bij de eerste auto in Kessel-Lo: een ruit werd stukgeslagen en de gps evenals het stuur werden uit de auto gestolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten