TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

dinsdag 3 december 2013

Receptionist gewond bij hold-up op hotel


Een 22-jarige receptionist is zondag in de vroege ochtend gewond geraakt bij een drieste hold-up op het Ibis Budget Hotel aan de Martelarenlaan in Kessel-lo. Dat heeft het Leuvense parket bekendgemaakt.
Drie gemaskerde mannen vielen zondag een half uur na middernacht de lobby van het hotel binnen. Meteen begaven ze zich naar de ruimte achter de balie, waar ze de receptionist bedreigden. De man kreeg een mes en een vuurwapen onder de neus geduwd en moest de inhoud van de kassa, zijn eigen portefeuille en gsm afgeven. Tijdens de drieste overval kreeg de medewerker ook enkele rake klappen. De daders zouden enkele honderden euro's hebben buitgemaakt. Van de overvallers ontbreekt voorlopig elk spoor.

De federale gerechtelijke politie, de lokale recherche van de politiezone Leuven en het lab kwamen ter plaatse voor de nodige vaststellingen. Het verdere onderzoek is in handen van de lokale recherche.

De directie van het Ibis Budget Hotel wilde gisteren niet veel kwijt over de zaak. ‘Het is de eerste keer dat we dit meemaken’, zei de general manager, die benadrukt dat de gasten op geen enkel ogenblik in gevaar zijn geweest. Het Ibis Budget Hotel bevindt zich boven een politiebureau, dat omstreeks 20 uur de deuren sluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten