TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

dinsdag 29 april 2014

Inbrekers slaan toe in vijf woningen in dezelfde straat in Kessel-Lo


De politie heeft in liefst vijf woningen in de Willem Coosemansstraat in Kessel-Lo vaststellingen moeten doen na een inbraak. De buren probeerden de daders nog te vatten, maar die konden ontkomen.
De Leuvense politie meldt dat in de eerste woning de voordeur werd geforceerd. De woonkamer werd doorzocht. De dader ging aan de haal met een fototoestel, een gsm, een portefeuille en wat dvd’s. De bewoonster werd wakker van geluiden in de living. Ze ging een kijkje nemen en zag licht branden. Toen ze op straat ging kijken, zag ze nog net een persoon uit de woning van de buren lopen. Een tweede verdachte stond op de uitkijk. De bewoonster belde onmiddellijk de politie.

In die woning van de buren was de dader binnen gedrongen via het kelderdeksel. De dader doorzocht de living en ging aan de haal met een gsm, laptop, spelconsole en een portefeuille . De bewoner betrapte de dader in zijn slaapkamer waarna die het op een lopen zette in de richting de Martelarenlaan. De bewoner ging er nog een tijdje achterna, maar moest de achtervolging staken toen de verdachte de treinsporen opliep. De politie kon de verdachten niet meer vinden. Het gerechtelijk lab kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

Bij controle in de straat bleek nog een derde woning bezocht. Ook hier drong de dader de woning binnen via het keldergat. In deze woning werd niet gestolen, wellicht omdat de bewoner lag te slapen in de sofa in de living.

Vanmorgen kreeg de politie nog twee meldingen binnen van een inbraken in dezelfde straat. Ook hier werden de woningen betreden via het keldergat. De buit was ook hier handtassen, portefeuilles en laptops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten