TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

vrijdag 25 april 2014

Weldoener slaat een dagje over

De weldoener die deze week verschillende bewoners van de Spaarstraat in Kessel-lo met een biljet van 10 euro in hun brievenbus bedacht, heeft dat gisteren niet opnieuw gedaan.
Iedereen in de straat is natuurlijk nieuwsgierig naar de identiteit van de persoon die de bankbriefjes uitdeelt, maar die liet zich gisteren niet zien. Ook de politie blijkt geïnteresseerd, al is het volgens commissaris Marc Vranckx zeker niet strafbaar om eerlijk verkregen geld al dan niet anoniem uit te delen. "Als je je eigen geld in een ander zijn brievenbus wil stoppen, dan is dat je eigen zaak", zegt hij. "We voeren dan ook geen onderzoek. Maar de wijkagent zal de komende dagen wel een oogje in het zeil houden. Wij willen ook graag weten wie het geld uitdeelt en van waar het afkomstig is."

In de Spaarstraat heeft de gulle schenker intussen nog iets opmerkelijks gerealiseerd. "Misschien wilde hij de mensen hier gewoon samenbrengen", oppert bewoonster Nicky. "En dat is hem dan mooi gelukt. Iedereen komt op straat en niemand praat nog over iets anders. Zelf heb ik mijn bankbiljetten nog liggen, we zien wel wat we ermee doen. Maar gegeven, is wel gegeven!" (SPK)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten