TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

vrijdag 6 juli 2012

Mensen uit de buurt ergeren zich!


Als beheerder en redacteur van De Gazet van Kessel-lo is het mijn plicht het ongenoegen van de buurtbewoners en op aanvraag van enkelen onder hen het volgende te publiceren.
Het personeel van de groendienst stad Leuven heeft 14 dagen geleden de parking en aanbehorende in de Domeinstraat en tevens toegang tot het provinciaal Domein met succes opgeruimd. Met dank van alle bewoners en parkwandelaars. Zij het niet dat er nog steeds een berg groenafval is blijven liggen juist voor de ingang van het domein. Met de weersomstandigheden van heden is dat bergje afval enorm aan het rotten. Dagelijks moeten heel jonge kinderen voorbij deze berg afval-want zo kan je dit nu wel gaan noemen- om naar de vakantie-opvang te gaan die zich in het domein plaats vindt.
Niet de stadswacht die hier meermaals daags voorbij komt noch de parkwachters van het Provinciaal Domein blijken hier  erg in te hebben. Ook de politie van de stad Leuven die door een bewoner reeds op de hoogte gesteld is van dit probleem blijkt hier geen aanstoot aan te geven.
Misschien moet het dan langs deze weg, wat jammer genoeg niet in onze bedoeling ligt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten