TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

woensdag 15 oktober 2014

Nieuwe koffiebar geopend in Kessel-Lo

Uitbater Thomas Vreriks van de nieuwe koffiebar Mister Bean. - Foto Baert Mar

In de Leuvensestraat in Kessel-Lo, vlak aan het 'de Becker-Remyplein', is Mister Bean geopend. Dat is een nieuwe koffiebar, die ook gespecialiseerd is in bagels, taarten en allerlei ander lekkers.
Eigenaar Thomas Vreriks heeft niet gekozen voor echt bekende merken (of zegt Fritz-Kola u iets?) maar deze merken zijn daarom zeker niet minder.

"Ik heb gewoon gekozen voor een aantal minder bekende merken, die ik wel echt lekker vind. Wij hebben koffie van MOK en verkopen ook belegde bagels. Verder verkopen we ook een wisselend aanbod taarten van Baked uit Antwerpen. Het is trouwens ook mogelijk om alles te bestellen. Het is ook zo'n beetje mijn bedoeling om kunstenaars en designers naar de bar te halen. Het doel is om hier ook kunstwerken tentoon te stellen. Zaterdag was onze openingsdag, dat was echt een overrompeling. Vandaag (dinsdag, nvdr.) is het de tweede dag. Op de middag zat het hier ook goed vol.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 10 tot en met 19 uur. De bar is dus goed voor een laat ontbijt, maar toch eerder gericht op een lunch."

(ADPW)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten