TWITTER, MAIL, SKYPE,FACEBOOK

twitter: @adriaanpauwels
mail: pauwels.bols@gmail.com
skype: adriaan.pauwels
facebook: adriaan pauwels

maandag 20 april 2015

Lo Rock lokt meer dan duizend muziekliefhebbers


De Scouts van Boven-Lo uit Kessel-Lo (Leuven) hielden zaterdag hun jaarlijkse Lo Rock Festival. In het Heibergpark in Kessel-Lo verzamelden meer dan duizend muziekliefhebbers zich rond het hoofdpodium en de vier randpodia.
"Met meer dan twintig bands - een combinatie van bekende artiesten en beginnende lokale groepen - is Lo Rock het grootste festival in de Leuvense regio georganiseerd door een jeugdvereniging", maakt festivalorganisator Tom Vandenweyer zich sterk. "Dit jaar gingen we met de extra podia, de uitgebreide randanimatie en grotere aandacht voor de inkleding voor een echte festivalervaring. Mede door het mooie weer zorgde dat voor een extra zomerse sfeer", weet de Scoutsleider. De hoogtepunten op het podium kwamen onder meer van afsluiter Antwerp Gipsy-Ska Orkestra. Maar ook Jee Kast zorgde met zijn toegankelijke performancepoƫzie voor een aangename verrassing.

De afterparty in de aangrenzende zaal Heiberg duurde tot in de vroege uurtjes. De opbrengst van Lo Rock Festival zal worden gebruikt om de bouw van de nieuwe Scoutslokalen te financieren. (SPK)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten