In alle wagens werd een ruit ingeslagen maar niet overal konden de inbrekers ook iets buitmaken. Het is nog niet duidelijk of alle feiten door dezelfde dader of daders gepleegd zijn. Het gerechtelijk lab heeft intussen op verschillende voertuigen een sporenonderzoek uitgevoerd om dat uit te maken.
Op de Emiel Vlieberghlaan werd een zijruit van één wagen stukgeslagen en gingen de daders er vandoor met een gps-toestel dat zichtbaar in het voertuig was achtergebleven. In de Van Rodestraat werd de ruit van 2 auto’s stukgeslagen maar zou er niets gestolen zijn en in de Achturenstraat werd in minstens 4 geparkeerde auto’s ingebroken. Uit een van de voertuigen verdween een pakje sigaretten.
Op de Diestsesteenweg werd de ruit van 2 voertuigen ingeslagen en werd uit één ervan kleingeld gestolen. Op de Eenmeilaan werd eveneens een ruit van 2 auto’s stukgeslagen maar maakten de daders niets buit. Dat was wel het geval in de Paternosterstraat, waar in 3 wagens werd ingebroken. Uit één ervan werd een rugzak gestolen, uit een tweede voertuig een gps-toestel.
Op het De Becker Remyplein werden niet minder dan 8 wagens met een stukgeslagen ruit aangetroffen en op het Vredeplein nog eens twee auto’s. Ook hier zou er niets gestolen zijn.