Vanmorgen werden de twee finalisten bekendgemaakt. Naast  Sien zit ook Sander Gillis (20) uit Sint-Martens-Latem in de finale. De jury, de vaste Ketnetwrappers en uiteraard de Ketnetters zelf zagen hen liever op het scherm dan Marcia, Jolien en Lennert.

De twee finalisten kregen vandaag van de jury de opdracht om zondag een groot feest in hun stad of gemeente te organiseren. Op dat feest moeten ze een ontbijt voor al hun supporters voorzien. Bovendien moeten ze een record verbreken. Ten slotte gaan de finalisten een supporterslied schrijven en dat met iedereen zingen. Na die finale mogen de Ketnetters via televoting beslissen wie van beide finalisten een jaar lang hun nieuwe wrapper wordt.

Hoe de organisatie van het feest verloopt, kunnen de jonge fans van maandag 22 tot vrijdag 26 oktober dagelijks volgen in het magazine om 18.40 uur. Sien en Sander geven er een stand van zaken. De finaledag op 28 oktober loopt vanaf 8.20 uur op Ketnet. Wie zondag als winnaar uit de bus komt, mag meteen de hele dag de zender aan elkaar wrappen.